fbpx

Tags : дружеше

Костадинов се дружеше со македонските одбојкарски шампиони

-Колку е убаво да се дружиш со шампиони. Всушност, не е убаво, прекрасно е.Денес го имав задоволството да имам средба со одбојкарите и членовите на стручниот штаб на Одбојкарскиот клуб „Струмица“, кои пред неколку дена, повеќе од заслужено, се закитија со уште една шампионска титула во најелитното македонско одбојкарско друштво, објави градоначалникот Костадинов. -Уште една […]