fbpx

Tags : една деценија

„НОВУС“ одбележа една деценија постоење

Центарот за истражување и анализи „Новус“ од Струмица синоќа одбележа десет години постоење. На пригодниот собир со изложба на фотографии од досегашното работење, беше истакнато дека „Новус“ е идеја која започнала пред точно 10 години, кога 6 млади луѓе решиле да започнат да дејствуваат организирано и да бидат дел од промените кои се однесуваат на […]