fbpx

Tags : еднократна помош

Во тек е исплатата на еднократната финансиска помош 6.000 денари

Владата на Република Северна Македонија продолжува со поддршката на сите граѓани, погодени од кризата предизвикана од КОВИД-19. Вчера и денеска на сметките на граѓаните се уплатени вкупно 1.51 милијарди денари, или 24,6 милиони евра, со кои се поддржуваат ранливите групи на граѓани. По комплетирањето на списоците на лицата и извршените административно-технички проверки, над 280 илјади […]