fbpx

Tags : едукативен настан

Едукативен настан во Струмица – Кариерни опции во IT и

Во среда, на 5-ти октомври, со почеток во 18:00 часот во малата сала на Дом на АРМ ќе се одржи отворен едукативен настан на тема “Кариерни опции во IT и Дигитален маркетинг”. Поради се поголемиот раст на овие индустрии и се поголемиот интерес луѓе од најразлични области да станат дел од нив, двајцата говорници и […]