fbpx

Едукативен настан во Струмица – Кариерни опции во IT и Дигитален маркетинг

 Едукативен настан во Струмица – Кариерни опции во IT и Дигитален маркетинг

Во среда, на 5-ти октомври, со почеток во 18:00 часот во малата сала на Дом на АРМ ќе се одржи отворен едукативен настан на тема “Кариерни опции во IT и Дигитален маркетинг”.

Поради се поголемиот раст на овие индустрии и се поголемиот интерес луѓе од најразлични области да станат дел од нив, двајцата говорници и организатори, Глигор Ризов од SMX и Милан Савов од SmartClick одлучија да им помогнат во тој процес.

Поканети се сите кои размислуваат за промена на кариера или се на крстопат што да започнат да учат и кој е најдобриот кариерен избор, да присуствуваат на настанот во кој Глигор и Милан ќе ги споделат своите приказни, како и совети и насоки за присутните кои ќе им помогнат да ја донесат вистинската одлука.

Ќе се опфатат најважните прашања за секој кој сака да започне да работи во IT и Дигитален маркетинг:

  • Како да започнете;
  • Кои се пречките;
  • Кои се можностите.

Освен двајцата говорници, свои приказни и совети ќе споделат и веќе искусни IT професионални и маркетери кои не секогаш биле во овие индустрии, меѓутоа донеле одлука за промена и стигнале до успех во новите кариери. 

Настанот е бесплатен, но поради ограничениот капацитет на салата, се замолуваат сите кои ќе присуствуваат, да ја пополнат кратката форма за потврда:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbgH_QIPISfOoCpbMt1uqrf6Rzr7-xw0NcE4dI1IZVHOHwDw/viewform?fbclid=IwAR3D3JQvzLtjTupeE5Qfpa4Tjg5ECJn1biBJfgPOkOiy8bhrMPv3FIMX9Rk

Повеќе информации може да прочитате и на самиот настан на социјалните мрежи:

https://fb.me/e/1ZnUCliOQ

Share via
Copy link