fbpx

Tags : едукативна компања

Едукативна кампања „Да ги заштитиме децата во сообраќајот”

Отсекот за превенција при СВР Струмица во партнерство со РСБСП денеска во ООУ” Видое Подгорец” Струмица, реализираше едукативна кампања насловена “Да ги заштитиме децата во сообраќајот”. На првачињата им беше прикажана едукативна презентација за запознавање со сообраќајните знаци правила и прописи, препораки за безбедно преминување на улицата, улогата и значењето на семафорот и поминување на […]