fbpx

Tags : „еко активисти“

Колку „еко активистите“ помогнаа да се лиши западната конкуренција на

Комерцијална ПР објава Регионот на Западен Балкан продолжува да е под засилено руско влијание. Ова го потврдија и високи американски претставници по објавувањето на новите имиња од регионот што се најдоа на т.н. црна листа. Според потсекретарот за тероризам и финансиско разузнавање на САД, Брајан Нелсон, Русија и понатаму го користи своето влијание на Западен […]