fbpx

Tags : фалсификувани документи

Кубанци сакале да влезат во државата со фалсификувани документи

На 12.05.2023 во 07,00 часот на Граничен премин „Богородица“ полициски службеници ги привеле Ф.Р.А.(26) од Р.Куба, кој при пасошка контрола приложил шпанска дозвола за престој и М.И.Р.Т.(71) од Р.Куба, која приложила шпанска патна исправа и лична карта на име Р.Т.А.(71) од Шпанија, а по извршената дополнителна контрола е констатирано дека приложените документи се фалсификувани. Лицата […]