fbpx

Tags : Филип Морис

IQOS караванот пристигна во Дојран

Новата генерација IQOS ILUMA уреди со револуционерната технологија на индукциско загревање, без сечило и без потреба од чистење може да се набават на новата локација на IQOS караванот, кој до недела (30 јуни) е лоциран во Дојран. Караванот е привремено поставен пред Д-Фестивал кампот, а работното време е од 11 до 23 часот,  a во недела од […]