fbpx

Tags : филмска вечер

ТИВЕРИОПОЛСКА ФИЛМСКА ВЕЧЕР СО ИЦЕ ВИРАНОВ️

На 29 мај (среда), со почеток од 20 часот, во малата сала во НУЦК „Антон Панов“, ќе се одржи Тивериополска филмска вечер со проекција во чест на авторот Ице Виранов. Овој омаж е составен од три исклучителни кратки филмови кои ги потпишува Виранов. „Зевање“ од 2013 г., под мотото „животот накратко“, е негов прв авторски […]