fbpx

Tags : флаери

„РАЗМИСЛУВАЈ РАЗЛИЧНО“ ПОДЕЛИ ФЛАЕРИ ВО ЈУГОИСТОЧНИОТ РЕГИОН

Во пресрет на 3 декември денот на лицата со попреченост  Здружението  „Размислувај Различно“  со седиште во Струмица посети неколку општини од југоисточниот регион и подели свои флаери. Посетата беше искористена да се сретнат и со некои од членовите на Здружението,  да  се разговара за нивните проблеми,  да се видат нивните потреби и да се најде […]