fbpx

Tags : фолии

Полицијата за еден месец напиша 106 казни за непрописно вградени

МВР соопшти дека во периодот од 01.01.2024 до 31.01.2024 година Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на неисполнување на пропишаните услови во однос на затемнувањето на стаклата на возилата. При контролата санкционирани се 106 учесници во сообраќајот. На сите прекршители изготвени им се соодветни поднесоци. Сообраќајните […]