fbpx

Tags : Фондација „Песталоци“

Општина Струмица и Фондацијата „Песталоци“ потпишаа меморандум за разбирање

Децата се и ќе бидат наш приоритет. Ја имаат мојата максимална поддршка сите подеднакво во образовниот процес, во и надвор од училиштата. Тие се иднината на нашата општина и држава, рече градоначалникот на Струмица Костадин Костадинов по потпишувањето на меморандум за разбирање со Детската Фондација Песталоци од Швајцарија и општина Струмица. Меморандумот е потпишан во […]