fbpx

Tags : форумски процес

Општина Богданци продолжува со прекинатиот форумски процес

По пауза од пет месеци предизвикана од епидемијата со ковид-19,Општината Богданци во соработка со УНДП, продолжува со активностите за организирање на форумите на заедницата. До март, на самиот почеток од проектот, беа организирани една сесија од форумот и една работилница, на која се развиваа предложените концепт проекти. За 6 август е закажана втората сесија, која […]