fbpx

Tags : Get EXITed фестивал

Костадинов: „Get EXITed фестивал“ има огромно значење за градот и

-Реализацијата на овогодинешниот Get EXITed фестивал во Струмица,како дел од глобалната програма на реномираниот фестивал EXIT, има огромно значење за градот и општината, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинив. -Тука, пред сé сакам да ја потенцирам поддршката која на овој начин ја даваме на иницијативата „Отворен Балкан“, многу сериозен и важен гео‐ стратешки процес за […]