fbpx

Tags : Get EXITed забава

Сѐ е подготвено за големата Get EXITed забава во Струмица

Големата Get EXITed забава ќе се одржи утре, 7 септември во Градскиот парк во Струмица, а ќе настапат возбудливите имиња од светската и регионалната музичка сцена – Дебора Де Лука, Махмут Орхан, Сенида и Кристијан Молнар ќе приредат летна забава за паметење! Поддршката од домашната сцена пристигнува со настапите на Дина Јашари и Другари, 21 […]

Deborah De Luca, Mahmut Orhan, Senidah и Kristijan Molnar на

Get EXITed забавата, која ќе се одржи на  7. Септември во Големиот парк во Струмица, носи во овој македонски град возбудливи светски и регионални имиња! На големата летна забава доаѓа една од водечките италијански техно ѕвезди Deborah De Luca, глобалниот хитмејкер, продуцент и DJ Mahmut Orhan,  неприкосновената балканска кралица на трапот Senidah и еден од […]