fbpx

Tags : Гимназијада

„Гимназијада“ оваа година ќе се одржи во Струмица

-Ги поттикнуваме спортските квалитети, навики и натпреварувачки дух кај младите преку разни спортски натпревари и манифестации и затоа со задоволство ја прифативме понудата оваа година Струмица да биде домаќин на државната традиционална спортска манифестација „Гимназијада“, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. Овој масовен спортски собир за учениците од средните училишта ќе се одржи на 5 […]