fbpx

Tags : гладен

Елеуса Фондација ја започна кампањата „Подари дел од својата трпеза,

Елеуса Фондација  започна голема хуманитарна акција под мотото „Подари дел од својата трпеза, нахрани гладен“. Во поголемиот број маркети низ Струмица поставени се корпи во кои граѓаните може да оставаат прехранбени продукти, кои потоа ќе бидат доставени до најсиромашните наши сограѓани за претстојните божиќни празници. Корпите со препознатливото лого на Елеуса Фондација и мотото „Подари […]