fbpx

Tags : градначалник

Средба на градоначалникот Костадинов со директорот на „Паркиралишта“

Третманот на паркирањето во Струмица е една од приоритетните теми од која зависи секојдневното и нормално функционирање на жителите и самиот град, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Со Директорот Митко Бујуклиев ја имавме првата работна средба на која беа поставени јасни цели и задачи со кои ќе се контролира паркирањето во Струмица од секоја […]