fbpx

Tags : Хамзали

Пожар проголта помошни простории во Хамзали

Денес во 08:04 часот во Хамзали, ТППЕ Струмица со 3 против пожарни возила и 8 пожарникари интервенираше на гаснење на запален објект, кој бил користен како помошни простории, информираа струмичките пожарникари. Пожарот избувнал во објект кој се наоѓа во кругот на АД „Оранжерии Хамзали“, во близина на истоименото село. Пожарот е целосно изгаснат во 10:15 […]