fbpx

Tags : хумантирна акација

Твојата хуманост нека биде дел од нечија среќа-хуманитарна акција во

Под мотото „Твојата хуманост нека биде дел од нечија среќа!“ Општина Богданци, Младински клуб на Црвен крст при СОУ ” Богданци” Богданци и Младински клуб при Црвен крст- Гевгелија организираат хуманитарна акција. -Хуманитарната порака која ќе дојде до Вас преку младите активисти Ви дава можност да ја покажете Вашата хуманост.Собраните средства ќе бидат наменети за […]