fbpx

Tags : инвестирање

Струмица создава поволни услови за инвестирање во нови деловни објекти

Општина Струмица во континуитет го поттикнува локалниот економски развој преку создавање поволни услови за инвеститорите, соопштија денеска од Општина Струмица. Градоначалникот Костадин Костадинов и директорот на ЈПКД „Комуналец“ Зоран Горгиев со соработниците, денеска извршија увид во градежните активности  на парцелата од левата страна на излезот од Струмица кон Радовиш за подобрување на водоводната инфраструктура, односно […]