fbpx

Tags : исклучивости

Деструктивни последици од небулозните исклучивости „или ова – или тоа“

Колумна на Огњан Лазаров, геолог во пензија „Времето на нашите агресивни кочничари на развојот во улоги на лажно загрижени еко-активисти веќе помина или им истече рокот на употреба „expiry date“ … “ Во последниве години колективно влеговме во темниот тунел на самосожалување како судбински страдалници и губитници од памтивек на кои им е пишано само […]