fbpx

Tags : Иван Стаменовски

Иван Стаменовски нов директор на ЈП „Паркиралишта“ Струмица

Од вчера нов директор на ЈП „Паркиралкишта“ Струмица е диплмираниот инжинер по електротехника, Иван Стаменовски. Вработен е во ова претпријатие и го замени досегашниот директор Митко Бујуклиев. Новиот директор најавува средување на неправилностите во паркирањето, транспаретно работење, подобрување и поквалитетно извршување на услугите што ги дава ова јавно претпријатие. Со одлука на градоначалникот Костадин Костадинов […]