fbpx

Tags : IWG

Лидерот на светскиот пазар IWG се проширува на Западен Балкан

Комерцијална ПР објава Хибридното работење е во подем – денешните недвижности се утрешно работно место Осум милиони луѓе во повеќе од 120 земји веќе уживаат во хибриден начин на работа во модерни и технички опремени работни простори благодарение на IWG – и трендот не запира наскоро. Истражувањата покажуваат дека 63% од најбрзорастечките компании веќе го […]