fbpx

Tags : Јакна

Кожна јакна ја затна пумпата до Пречистителната станица во Радовиш

Денес настана застој на препумната станица од колекторот за фекални води од населбата Раклиш кон пречистителната станица. Тоа што беше причина за застојот е кожена јакна која беше вшмукана делумно од пумпата. Ова само зборува за тоа колку сме некултурни и неодговорни кон се она што значи општествено добро. Пред околу 50 години се почнало со […]