fbpx

Tags : јавна консултација

Се одржа јавна консултација за Стратегијата за локален економски развој

Денеска во домот на АРМ се одржа јавна консултација за документот кој е од огромно значење за понатамошниот развој на општина Струмица, а тоа е Стратегијата за локален економски развој за периодот 2022 – 2026 година. -Убеден сум дека сите ние сме согласни со тезата дека нема квалитетен и навремен прогрес во која било област […]