fbpx

Tags : Јован Симиќ

Ванчо Стојанов генерален, Јован Симиќ спортски директор на Брера Струмица

Во функција на посилна организациона структура, ФК „Брера Струмица“ во новата првенствена сезона влегува со промени на раководните лица.  Досегашниот генерален  директор на клубот  Јован Симиќ во иднина ќе ја извршува позицијата спортски директор додека нов генерален директор ќе биде Ванчо Стојанов.  Стојанов во клубот дојде зимава на стартот од пролетниот дел на  првенството. Има […]