fbpx

Tags : комуникации

Чептер 4 – 13 години експерт за успешни комуникации

Да ја одржите магијата во комуникацијата свежа и успешна 13 години, бара посветеност која во Друштвото за комуникацисики менаџмент Чептер 4 ја крунисавме со уште една роденденска прослава. Растеме, се менуваме и прилагодуваме на еволуцијата која последниве години силно ги менува основите во комуникациите со јавноста, но за нас остава простор за трансформации кон новите […]