fbpx

Tags : конак

Доизграден и опремен конакот на црквата „Свети Стефан“ во Конче

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион успешно ги заврши активностите за доизградба и опремување на конакот во Манастирската црква „Свети Стефан“ во општина Конче, во рамките на проектот „Збогатување на туристичката понуда на Југоисточниот плански регион“, информираа денеска од Центарот. Во текот на реализацијата на овој проект беа преземени градежни зафати со кои беше […]