fbpx

Tags : конкурси

Објавени се конкурсите за ученички и студентски стипендии за 2021-2022

Министерството за образование и наука информира дека се објавени конкурсите за доделување на ученички и студентски стипендии за учебната, односно студиска 2021-2022 година. Заинтересираните кандидати за аплицирање, можат да ги погледнат на следниот линк. Во секој од конкурсите се наведени условите, критериумите, потребните документи и роковите за аплицирање со цел остварување на правото на користење на […]