fbpx

Tags : Костадин Батев

10 ВО 12 – ИЗЛОЖБА НА ДЕЛА МАЛ ФОРМАТ НА

Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица“ во соработка со кафе бар „Нагоре“, како дел од неформалниот тековен концепт-проект #ЅидНаУметноста, оваа сабота, 6 април 2024 година во 21:00 часот ќе ја отворат изложбата на дела мал формат насловена „10во12“ на ликовниот уметник Костадин Батев. „Во овој избор насловен „10во12“ ќе видиме […]