fbpx

Tags : ковид статистика

Ковид-19:Шест починати, 38 новозаразени и 25 оздравени во Струмица

Во последните 24 часа се направени 3.200 тестирања, а регистрирани се 1237 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 506-Куманово 34-Штип 55-Прилеп 91-Тетово 51-Струга 31-Велес 67-Битола 30-Охрид 26-Кавадарци 31-Гостивар 75-Гевгелија 23-Струмица 38-Крива Паланка 8-Радовиш 11-Крушево 12-Кочани 15-Пробиштип 3-Демир Хисар 7-Македонски Брод 4-Берово 1-Валандово 6-Виница 3-Делчево 2-Кратово 5-Свети Николе 24-Кичево 36-Ресен 13-Неготино 29. Починати се 39 лица, […]

Ковид статистика:24 оздравени, 23 новозаразени и еден починат во Струмица

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 3096 тестирања, а регистрирани се 1064 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-541, Куманово-57,  Дебар-4, Штип-46, Прилеп-24, Тетово-57, Струга-23, Велес-44, Битола-43, Охрид-33, Кавадарци-25, Гостивар-12, Гевгелија-11, Струмица-23, Крива Паланка-8, Радовиш-12, Крушево-2, Кочани-10, Пробиштип-4, Демир Хисар-2, Македонски Брод- 4, Пехчево-7, Берово-3,  Валандово-3, Виница-3, Делчево-3, Кратово-2, Свети Николе-17, […]

Ковид статистика Струмица: 20 новозаразени, 14 оздравени

Во последните 24 часа се направени 2236 тестирања, а регистрирани се 628 нови случаи на ковид-19 во: – Скопје 353- Куманово 33- Штип 13- Прилеп 36- Тетово 33- Струга 11- Велес 34- Битола 28- Охрид 17- Кавадарци 7- Гостивар 7- Струмица 20– Крива Паланка 6- Радовиш 2- Пробиштип 3- Демир Хисар 1- Македонски Брод 2- […]

Ковид статистика: 29 новозаразени во Струмица, четворица оздравени

Во последните 24 часа се направени 1524 тестирања, а регистрирани се 404 нови случаи на ковид-19 во: – Скопје 172- Куманово 15- Дебар 4- Штип 8- Прилеп 25- Тетово 41- Струга 4- Велес 6- Битола 4- Охрид 11- Кавадарци 5- Гостивар 20- Гевгелија 9- Струмица 29– Крива Паланка 2- Кочани 18- Пробиштип 3- Берово 6- […]

Ковид статистика Струмица:24 новозаразени, еден починат и 9 оздравени

Во последните 24 часа се направени 2634 тестирања, а регистрирани се 640 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 272-Куманово 43-Дебар 5-Штип 17-Прилеп 41-Тетово 41-Струга 4-Велес 11-Битола 10-Охрид 24-Кавадарци 41-Гостивар 12-Гевгелија 11-Струмица 24-Крива Паланка 2-Радовиш 9-Кочани 20-Пробиштип 3-Берово 2-Валандово 3-Виница 4-Делчево 3-Свети Николе 7-Кичево 17-Ресен 4-Неготино 10. Починати се 12 лица, двајца пациенти од Велес (79 […]

Ковид статистика: 11 новозаразени во Струмица, еден починат и седум

Во последните 24 часа се направени 1853 тестирања, а регистрирани се 428 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 200-Куманово 16-Дебар 2-Штип 9-Прилеп 29-Тетово 30-Струга 2-Велес 6-Битола 14-Охрид 4-Кавадарци 17-Гостивар 5-Гевгелија 15-Струмица 11-Крива Паланка 1-Радовиш 6-Кочани 12-Пробиштип 1-Македонски Брод 2-Пехчево 1 -Берово 5 -Валандово 2-Виница 3-Делчево 4-Кратово 2-Свети Николе 3-Кичево 11-Ресен 10-Неготино 5. Починати се 10 […]