fbpx

Tags : кратко интервју

Астерфест: КРАТКО ИНТЕРВЈУ СО СЕЗЕР САЛИХИ, филмски автор

„Астерфест“ е фестивал чија заложба е промоција на независни, авторски, поинакви кратки форми. Вашиот филм „ЗА ЖИВЕЕЊЕТО“ е дел од овогодишната официјална натпреварувачка програма, што ќе се прикаже на 2 август, во Летниот амфитеатар во Струмица, во вечерниот блок проекции. Какво ви беше искуството додека филмот се прикажуваше на низа светски фестивали? – Благодарност за […]