fbpx

Tags : креативно видео

Креативно видео на One Way Dance Studio за проектот Human

Струмичкото танцово студио One Way вечер ќе ја одигра танцовата претстава Човек/Human во летниот Амфитеатар во рамките на СОФ 2020. Поради ограничениот број на посетители кои може да го следат настанот, претставата ќе биде изведена два пати. Акцентот на претставата е ставен на човекот како центар на универзумот т.е. универзален примател и пребирлив донатор. За […]