fbpx

Креативно видео на One Way Dance Studio за проектот Human

 Креативно видео на One Way Dance Studio за проектот Human

Струмичкото танцово студио One Way вечер ќе ја одигра танцовата претстава Човек/Human во летниот Амфитеатар во рамките на СОФ 2020.

Поради ограничениот број на посетители кои може да го следат настанот, претставата ќе биде изведена два пати.

Акцентот на претставата е ставен на човекот како центар на универзумот т.е. универзален примател и пребирлив донатор.

За да го претстават овој уникатен хип-хоп проект, членовите на студиото One Way подготвија одлично најавно видео:

https://www.facebook.com/284536378311418/videos/325396091944355

Share via
Copy link