fbpx

Tags : крвен притисок

Неделата на Црвен крст заврши денеска со мерење на шеќер

Општинската организација на Црвен крст Струмица денеска со мерење на нивото на шеќерот и крвниот притисок на граѓаните во центарот на градот го заврши одбележувањето на Денот на Црвениот крст и Црвената полумесечина-8 Мај и Неделата на Црвен крст од 8 до 15 мај. -По тој повод, денеска 15 мај, ги заокружуваме активностите кои ги […]