fbpx

Tags : крводарител

Струмичкиот Црвен крст му се заблагодари на кроводаритетелот и мотиватор,

Претседателот на Општинската организација на Црвен Крст-Струмица, д-р Васил Тунев, денеска на еден од најстарите крводарители од Струмица и мотиватор, седумдесет и шестгодишниот Панче Николов, му врачи благодарница за неговата мисија за мотивирање на граѓаните да даруваат крв. -Панче е многукратен дарител на крв, но тој и неговото семејство се и фамилијарни крводарители. Лани, неговиот […]