fbpx

Tags : купува

ГАЛЕНИКА ЈА КУПУВА LIFEMEDIC И ГО ПРОШИРУВА ПОРТФОЛИОТО НА ПРОИЗВОДИ

Комерцијална ПР објава Белград, 19 октомври 2023 година – Фармацевтската компанија Галеника, една од најголемите производители на фармацевтски производи во Србија и регионот, го проширува своето работење со преземањето на компанијата Lifemedic d.o.o. од Белград. Со оваа трансакција, Галеника станува сопственик на 100% од српско-словенечката компанија Lifemedic и ја презема ексклузивната дистрибуција на програмата за […]