fbpx

Tags : купување

Костадинов:И годинава субвенционираме купување нов велосипед

-Мои сограѓани, ајде нашата Струмица да ја направиме велосипедски град.Да ги оставиме автомобилите, да возиме велосипеди. Ќе живееме здраво, ќе заштедиме на гориво и ќе дишиме почист воздух, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Ако немате, ви нудиме можност да си купите. Од буџетот издвоивме 800 илјади денари за субвенционирање на купување велосипеди во 2022 […]

Кампања за подигнување на свеста за купување преку интернет „#SellSafe“

Како безбедно да купувате преку интернет за време на овие новогодишни празници и да ги надмудрите криминалците кои ќе се обидат да го злоупотребат купувањето?! Новата кампања за подигнување на свеста се фокусира на Е-трговците пред претстојниот „сајбер викенд“. Најголемата малопродажна сезона во годината само што не пристигнала, а вие не морате ни да го […]