fbpx

Tags : „Лана“

Локалниот младински совет и градоначалникот Костадинов во посета на Стационарот

-По претпладневната прва официјална средба во мојот кабинет со членови на новоформираниот Локален младински совет, која помина во мошне позитивна и конструктивна атмосфера, денес ја реализиравме и нашата прва заедничка теренска активност.Го имав задоволството, заедно со претставници на струмичкиот Локален младински совет , да го посетиме стационарот за бездомни кучиња „Лана“, објави градоначалникот Костадин Костадинов. […]