fbpx

Tags : Лана

„Лана“ и Факултетот за ветерина потпишаа договор за соработка

Јавното претпријатие за заловување бездомни кучиња „Лана“ од Струмица и факултетот за ветеринарна медицина при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ од Скопје воспоставија соработка на полето на ветеринарната медицина, информираа денеска од Општина Струмица. Договорот за соработка, денеска во кабинетот на градоначалникот Костадин Костадинов го потпишаа директорката на претпријатието д-р Сузана Стојкова и деканот на факултетот […]