fbpx

Tags : Лесковац

Забележителен настап на карневалската маска „Пчелин рај“ на Меѓународниот карневал

Карневалската маска „Пчелин рај “ на ООУ „Видое Подгорец“ имаше забележителен настап на 16 Меѓународен карневал во Лесковац, Србија. Струмичките пчели во конкуренција на маски од 29 групи добија пофалница за нивната креација и настап со што ја продолжувата серија успешни презентации на Струмичкиот карневал и нивната маска.