fbpx

Tags : ликовен конкурс

Доделени наградите на најуспешните млади творци од ликовниот конкурс по

Во фоајето на Домот на АРМ во Струмица денеска беше отворена ликовната изложба „Цвеќе 2021“, а на најдобрите млади ликовни творци им беа доделени наградите по повод Републичките детски средби. Најдобри се делата на ученичките Ани Цветанова од ООУ „Видое Подгорец“ од Струмица и Марија Јанева од ООУ „Гоце Делчев“ од Босилово, двете втори награди […]