fbpx

Tags : lista

УЈП ја објави најновата листа на должници

Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр.07/2022 за долгови доспеани до 31.03.2022и неплатени до 30.06.2022 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини, за кои вкупниот износ на долгот е: повисок од 120.000 денари за физичките лица и самостојни вршители на дејност; и […]