fbpx

Tags : литературен конкурс

Доделени наградите од литературниот конкурс по повод празникот на Струмица

Директорката на Локалната библиотека „Благој Мучето“, Тања Гошева, денес ги додели наградите од литературниот конкурс по повод Денот на заштитниците на Струмица „Свети петнаесет тивериополски свештеномаченици“. Во категоријата на средни училишта првата награда и припадна на Светлана Иванова, втора е Верица Апостолова, а третата награда му припадна на Панче Ангелов, сите ученици во СОУ „Јане […]