fbpx

Tags : локална инвестиција

Локална инвестиција од 350 милиони евра е од значење и

За да се подготви проект како Иловица – Штука, досега се инвестирани 50 милиони евра, а во првите две години за изградба се планирани 350 милиони евра. Тоа е од значење не само за локалната туку и за националната економија, рече д-р Живко Груевски, директор за комуникации во Еуромакс Ресоурцес на гостувањето во Утрински брифинг […]