fbpx

Tags : локални патишта

Во Богданци почна реализацијата на проектот за поврзување на локалните

Во согласност со договорот за заем за финансирање на Проектот за поврзување на локални патишта меѓу Република Северна Македонија и Меѓународната банка за обнова и развој – Светска Банка, денеска од страна на министерот за траснпорт и врски, Благој Бочварски и градоначалникот на општина Богданци, Блаже Шапов беа потпишани договорите за имплементација за подпроекти: Реконструкција […]