fbpx

Tags : Македонски грув

СОФ 2020: Вечерва премиера на проектот „Македонски грув“

Струмица ОПЕН фестивал секоја година промовира нови музички проекти на домашни изведувачи. „Македонски грув“ е проект создаден за потребите на СОФ 2020 за да се потсетиме на многу заборавени, но големи домашни хитови. Вечерва, од 22:00 часот на Езерцето ќе го слушнеме најдоброто од македонската музика изведено од препознатливите гласови на Јовче Пандев и Ивана […]