fbpx

Tags : Марјан Јанев

Јанев: Ги отфрлам и демантирам сите лаги и невистини упатени

Градоначалникот на Василево, Марјан Јанев попладнево на неговата официјална фејсбук страница реагираше на информациите објавени во одредени медиуми дека му е одреден притвор заради изборен поткуп „Последните денови, против мене како Градоначалник, но и како човек, со лажни вести од одредени структури се врши своевиден атак врз мојата личност.Очигледно е дека целта на овој континуиран […]